Pentru ISJ/CCD

Ce oferă rețeauaEDU pentru CCD-uri?

Platformă de eLearning personalizată

Prin înscrierea instituției dumneavoastră în rețeauaEDU obțineți o platformă de eLearning pe care o puteți folosi atât pentru desfășurarea cursurilor de formare pe care le realizați (față în față, blended learning sau online), cât și pentru alte activități cu o componentă online.

Pentru cursurile care nu sunt realizate exclusiv online, platforma de eLearning poate constitui un mijloc util de a posta materiale de studiu și resurse suplimentare, un loc unde cursanții își pot încărca portofoliul necesar pentru evaluare, respectiv crearea unei comunități de învățare colaborativă.

Rapoarte și statistici privind activitatea de pe platformă

Prin platforma de eLearning aveți posibilitatea să generați o serie de rapoarte și statistici privind activitatea utilizatorilor pe platformă, timpul petrecut de aceștia pe platformă, respectiv urmărirea progresului în cadrul cursurilor.

Acces la comunitatea de profesori din rețeauaEDU

Odată cu înscrierea instituției dumneavoastră în rețeauaEDU toți profesorii care au cont în portal vor avea acces la platforma dumneavoastră de eLearning. Astfel, aveți acces la comunitatea de profesori din rețeauaEDU pentru a vă promova cursurile și a disemina informații.

Un mijloc de aplicare a chestionarelor și analiza datelor

Instrumentele din platformă vă oferă posibilitatea să aplicați chestionare și să adunați diverse date de care aveți nevoie ca instituție. Datele adunate prin intermediul acestor instrumente sunt sintetizate în statistici și grafice ușor de folosit în rapoarte. De asemenea, datele pot fi exportate în formate ușor de prelucrat.

Gestionarea formularelor și a altor activități de secretariat

Pentru a simplifica și ușura activitățile de secretariat, platforma de eLearning a instituției dumneavoastră poate constitui mediul potrivit pentru a face disponibile diferite formulare pe care profesorii trebuie să le completeze pe parcursul anului școlar. Tot aici profesorii pot încărca formularele completate sau pot găsi informații [administrative] utile. 

Agora

Agora este un spațiu al rețeleiEDU în care puteți să susțineți webinarii și discuții în timp real. Webinariile pot fi destinate unui grup restrâns de persoane, sau pot fi publice, iar înregistrarea acestora să fie postată în Agora pentru a fi accesată ulterior de toți cei interesați. Agora este utilă pentru prezentări, dezbateri, întâlniri online pentru desfășurarea activității din cadrul proiectelor și chiar ședințe cu părinții sau ședințe de lucru.

Ultima modificare: miercuri, 4 octombrie 2017, 12:02