Donează pentru a sprijini educația digitală din România


Proiectul ReteauaEDU.ro este finanțat de către donatori, persoane fizice și companii care oferă servicii în mod gratuit sau susțin proiecte de responsabilitate socială.

Pentru a sprijini ReteauaEDU.ro, astfel încât noi să furnizăm mereu gratuit portalul, platformele școlare, programele de formare adresate profesorilor și programelor de informare și educare pentru elevi te rugăm să donezi.


Cum poți dona?

    Online prin card bancar, prin modulul din dreapta „Donează Online”

    Prin transfer bancar în contul Asociației Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere cu sediul în Arad, Str. Poetului nr. 15 – 17, CIF 25056996, cont bancar RO66BTRLRONCRT0353200301 deschis la Banca Transilvania.

    Prin contract de sponsorizare. Te rugăm să ne scrii la contact@asociatiapro.ro și noi vom prelua inițiativa.


Pentru metoda de plată "Online prin card bancar" aveți de parcurs următorii pași:

  1. Accesează modulul Donează online din dreapta ecranului

  2. Completează datele:


    
Dacă nu ai cont în ReteauaEDU.ro este necesar să completezi Prenume, Numele și Adresa de e-mail

    Dacă ești autentificat în ReteauaEDU cu un cont de Profesor, Elev sau Creator de conținut, se vor completa automat Prenumele, Numele și Adresa de e-mail, astfel cum sunt ele completate în profilul tău.

    Selectează suma pe care dorești să o donezi sau Completezi suma

  3. Apasă pe Donează și vei fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți EuPlatesc.Ro.


Plățile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele unde este găzduit portalul ReteauaEDU.ro și operate de către Asociația Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere, și nici pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.


Important de știut!
 - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Vă mulțumim pentru sprijinul acordat Asociației Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere pentru a continua activitatea neîntreruptă, în mod GRATUIT, de-a lungul întregului an școlar:

     Portal public pentru informare și educare, destinat ccadrelor didactice, elevilor și altor profesioniști în educație

     Platforme școlare eLearning, spațiul privat al fiecărei școli

     Concursuri școlare pentru elevi

     Activități de formare pentru cadrele didactice

     Servicii gratuite de găzduire, suport și mentenanță


Asociația Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere este o organizație non-profit, înființată în România, str. Poetului nr. 15 -17, Arad, înregistrată în registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu numărul 453/325/2009, CIF 25056996, cont bancar RO66BTRLRONCRT0353200301 deschis la Banca Transilvania, reprezentată de către Dorothea NICA în calitate de Președinte.


Ne puteți găsi online:

 

euplatesc.ro

Ultima modificare: miercuri, 29 aprilie 2020, 12:42