Donații

IMPORTANT!

Pentru metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți EuPlatesc.Ro.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele Rețelei EDU România sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

euplatesc.ro

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat Asociației Pro Arta, Dezvoltare și Cunoaștere pentru susținerea Rețelei EDU România. Puteți să vedeți statistcile activităților noastre AICI

Asociația Pro Arta, Dezvoltare și Cunoaștere o entitate organizată în baza legii române, având sediul în Arad, B-dul Revoluției nr 91, ap. 10, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul 453/325/2009, cod unic de înregistrare 25056996, cont RO66BTRLRONCRT0353200301 deschis la Banca Transilvania, reprezentată de către Elena Andrica în calitate de președinte, administrează Rețeaua EDU România la adresa reteauaedu.ro .

pro_arta_new reteauaedu.ro

Ultima modificare: vineri, 28 iunie 2019, 16:43