Pentru elevi

Ce oferă RețeauaEDU pentru elevi? 

Acces la platforma școlii

Având cont în rețeaua.EDU, ai acces la platforma școlii, unde profesorii pot posta resurse, teme și activități care vin în completarea a ceea ce se întâmplă la clasă.

Posibilitatea de a participa la concursuri

Un învățământ competitiv promovează excelența. În rețeauaEDU se organizează periodic concursuri pe diferite tematici. Poți concura alături de elevi din toată țara pentru a arăta că ești printre cei mai buni, pentru a-ți crea un portofoliu de excelență și pentru a câștiga premii atractive.

Acces la platforma de autoevaluare

Făcând parte din rețeauaEDU ai acces la platforma de evaluare și autoevaluare.  Aici vei găsi teste de evaluare inițială, evaluare națională și evaluare pentru bacalaureat la diferite materii. Parcurgând testele disponibile vei putea să îți verifici cunoștințele, să afli ce mai trebuie să înveți pentru a obține rezultatul pe care ți-l dorești și chiar să înveți, parcurgând testele în mod repetat.

Comunitatea de elevi din toată țara

Prin rețeauaEDU ai acces la comunitatea de elevi din toată țara. Există forumuri de discuții pe diferite tematici unde poți discuta, schimba idei și resurse, respectiv colabora cu alți elevi interesați de același subiect.

Cursuri și instrumente de dezvoltare personală

În rețeauaEDU găsești cursuri și instrumente de dezvoltare personală care te vor ajuta să te pregătești mai bine pentru școală, pentru activitatea profesională și pentru viață în general.

Spațiu de lucru personal

Având un cont în rețeauaEDU ai la dispoziție un spațiu de lucru personal. În acest spațiu găsești toate instrumentele de lucru din platformă: lista cursurilor la care ești înscris, notele, calendarul, profilul personal, lista certificatelor obținute și portofoliul personal.

Catalog online

Dacă școala ta are inclus serviciul de catalog online, ești în permanență la curent cu notele, mediile și absențele tale. De asemenea, profesorii pot posta un program al testelor online, astfel încât să ai tot timpul o evidență a testelor și data la care urmează să fie susținute.

Posibilitatea de a crea și a posta un portofoliu personal

În rețeauaEDU ai posibilitatea de a-ți crea un portofoliu personal, în care vei avea incluse automat toate certificatele obținute la cursurile, activitățile de voluntariat sau concursurile care se desfășoară în platformă. Poți completa portofoliul cu produse sau certificate pe care le încarci personal.

Jocuri educaționale

Dacă vrei să înveți într-un mod amuzant, plăcut și antrenant, rețeauaEDU este locul potrivit. Aici ai acces la jocuri educaționale, care te ajută să îți dezvolți cunoștințele și competențele fără a avea impresia că învățarea e un lucru greu.

Activități de voluntariat

Prin platformă poți participa la activitățile de voluntariat sau extrașcolare inițiate de profesori. Dacă în urma acestor activități obții un certificat, acesta va intra automat în portofoliul personal.

 

Ultima modificare: miercuri, 4 octombrie 2017, 12:09