Știri și anunțuri generale

13 discussions

Ajutor în privinţa Caută

Din data de 15 decembrie 2017 am deschis accesul în RețeauaEDU.ro pentru toate școlile și liceele din Republica Moldova.

Prin această acțiune dorim să ne pregătim pentru centenarul Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.
Invităm școlile din România și Republica Moldova să colaboreze și să participe la toate acțiunile inițiate de noi. Dorim să apropiem elevii și profesorii de pe ambele maluri ale Prutului pentru că avem același grai și avem aceleași valori spirituale și culturale.

pod-flori.jpg

78 cuvinte
0 replies

Ce este Dacobots?

Vă prezentăm azi o unealtă modernă de educație, o unealtă ce caută să readucă actul educațional în centrul universului fiecărui copil.

Obiectivul portalului dacobots.com este de a pregăti și de a educa noile generații într-un mod modern, ținând cont de evoluția tehnologică și mai ales de pasiunea celor mici pentru acest domeniu – tehnologia digitală. În acest sens, este necesar ca metodele utilizate în cadrul procesului de transmitere ainformațiilor să asigure o captare eficientă a atenției copiilor. Portalul Dacobots pune la dispozițiautilizatorilor o serie de jocuri educative menite să le îmbogățească celor mici cunoștințele și să le sporească abilitățile cognitive într-o manieră plăcută și distractivă. În lumea Dacobots, o lume a viitorului, tehnologia, educația si divertismentul se întrepătrund. Conținutul educațional prezintă informații din numeroase teme de actualitate, prezentate în conformitate cu ultimele descoperiri științifice.

Portalul Dacobots caută să atragă tinerii prin joc, dar să le ofere acestora un obiectiv educațional. 

Profesorii și elevii vor găsi peste 220 module educaționale grupate în 6 discipline importante: Matematică, Știință, Sănătate, Limbă, Istorie și Arte. 

Seria Puterea Creierului

În această serie, copiii vor învăţa cum funcţionează creierul uman, cum se formează amintirile și unde sunt ele înregistrate. De asemenea, seria conţine cinci procedee prin care liste sau seturi de informaţii pot fi memorate și apoi redate fidel, cu cea mai mare ușurinţă!

Exemple de module educaționale din această serie:

 1. Palatul Gândirii (Tehnica Loci)
 2. Cum funcționează memoria
 3. Inlănțuirea mnemonică
 4. Sistemul Cuier
 5. Tehnica Grupurilor
 6. Celulele gliale (și rolul lor în reținerea informațiilor)


249 cuvinte
0 replies

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Vrei să folosești rețeauaEDU pentru cursurile tale, dar ți-e teamă că nu vei avea acces în laboratorul de informatică de fiecare dată? Moodle Mobile integrat în rețeauaEDU este soluția cea mai bună. În ziua de azi majoritatea elevilor au un telefon inteligent sau o tabletă, iar Moodle Mobile integrat în rețeauaEDU este un serviciu gratuit care îți permite să îți desfășori orele ca și cum ai fi în laboratorul de informatică.

În rețeauaEDU ai tot ceea ce ai nevoie de la un sistem digital complementar procesului educațional:
– platformă eLearning;
– catalog online;
– comunitate de practică;
– acces la concursuri naționale;
– Wiris;
– clasă virtuală;
– statistici și rapoarte complexe.

Află mai multe și spune-ne părerea ta. Te așteptăm în comunitatea școlilor performante din reteauaEDU.ro.
elena.dochie@elearningsoftware.ro

 

 https://www.youtube.com/watch?v=n1AQnt3vxlU&index=3&list=PLBt0sMIksqVQEITE1olQSQicgXkqkGmLY

 

 

Pune dispozitivele mobile să lucreze pentru tine. Profesorii consideră că elevii petrec prea mult timp pe telefonul mobil și nu sunt atenți la ore? Dar dacă ai folosi această preferință a elevilor pentru a-i atrage să învețe? Cu Moodle Mobile integrat în rețeauaEDU poți să îți desfășori orele adăugând interactivitate, instrumente de învățare și testare.

Versiunea Moodle Mobile integrată în rețeauaEDU îți permite să accesezi toate resursele și activitățile pe care le poți accesa cu ajutorul computerului personal. Odată resursele și activitățile încărcate în platformă, ele pot fi accesate de pe orice dispozitiv. Vrei să afli răspunsul la o întrebare și vrei să știi răspunsurile tuturor elevilor? Nu trebuie decât să incluzi o activitate de tip Alegere (Choice) pe care elevii să o acceseze în timpul orei. Poți insera teste pentru o evaluare rapidă la sfârșitul orei, sau teste mai elaborate pentru evaluări periodice. De asemenea, poți include forumuri de discuții pentru a continua dezbaterile privind tema studiată și după încheierea orei.

O caracteristică foarte utilă a acestui serviciu se referă la notificări. Având instalată aplicația Moodle Mobile pe telefon, elevii vor fi notificați când profesorul adaugă ceva nou în curs, când există noi postări pe forumurile de discuții sau când se apropie termenul de predare a unei teme. Și pentru ca limita de date pe care elevii o au la abonamentul de telefon să nu fie o problemă, resursele odată accesate sunt salvate și pot fi consultate offline, până la următoarea logare în sistem.

Cu Moodle Mobile integrat în rețeauaEDU poți avea școala în buzunarul tău de pe tabletă sau mobil.

421 cuvinte
0 replies
Proiectul Arad – Smart City TOUR implementat de catre Asociatia pentru cultură, educatie si tineret „Vasile Goldis Arad”, a fost castigat prin competiția Proiecte culturale/Proiecte de tineret, Sesiunea a II-a, anul 2017, organizata de Centrul Municipal de Cultura Arad. Partener in cadrul acestui proiect este SC eLearning & Software SRL.

In perioada 1-2 noiembrie 2017 se va organiza un workshop in cadrul caruia vor fi prezentate tehnicile si limbajele de programare utilizate pentru realizarea aplicatiilor, sectiunile si tematica.
In perioada 6-10 noiembrie 2017 vor fi constituite 3 ateliere de lucru:
- Programare C
- Programare Java, C++, JavaScript
- Programare Android
avand ca scop realizarea unor aplicatii SMART CITY TOUR pentru valorificarea potentialul cultural-turistic al Aradului.

Site proiect: http://ateliere-programare.uvvg.ro

Locul desfăsurarii: Campusul universitar “Vasile Goldis”, Corp C, et. 1, Str, Liviu Rebreanu, Nr. 86, Arad

Parteneri:
Asociatia pentru cultura, educatie si tineret "Vasile Goldis Arad"
Consiliul Municipal de Cultura Arad
SC eLearning & Software SRL

Participanti:
- elevi si studenti, cu varsta cuprinsa intre 14-35 ani

157 cuvinte
0 replies


Ai nevoie de un sistem integrat prin care să comunici sincron cu elevii, colegii și părinții? Clasa Virtuală integrată în rețeauaEDU te ajută să predai și să comunici de oriunde ai fi. Poți prezenta lecții, poți susține meditații, poți pregăti elevii pentru olimpiadă, poți avea ședințe cu părinții sau ședințe de lucru în diferite proiecte cu profesori din întreaga lume.

Cu doar 600 lei, Clasa Virtuală este serviciul suplimentar ce poate fi furnizat doar prin intermediul abonamentului de acces la rețeauaEDU.

În rețeauaEDU ai tot ceea ce ai nevoie de la un sistem digital complementar procesului educațional:
– platformă eLearning;
– catalog online;
– comunitate de practică;
– acces la concursuri naționale;
– Wiris;
– clasă virtuală;
– statistici și rapoarte complexe.

Află mai multe și spune-ne părerea ta. Te așteptăm în comunitatea școlilor performante din reteauaEDU.ro.
elena.dochie@elearningsoftware.ro

Clasa Virtuală este un sistem de conferințe online destinat pentru eLearning. Este simplu de folosit și are tot ce îți trebuie pentru o comunicare sincronă cu elevii: partajarea ecranului, a fișierelor audio și video, prezentarea slide-urilor, chat, implicarea cursanților prin emoticoane, sondaje și camere de lucru. Poți prezenta o lecție, poți pune întrebări elevilor pentru a verifica dacă au înțeles (și vei vedea răspunsurile tuturor, nu doar a câtorva), poți pune elevii să prezinte sau îi poți împărți pe grupuri de lucru. Sesiunile pot fi înregistrate și apoi postate în format video pentru a fi văzute în mod repetat.

Uneori ni se întâmplă să nu putem fi în fața elevilor și să predăm. Clasa Virtuală ne pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a preda de oriunde am fi. Chiar dacă nu ne putem ține orele tot timpul de acasă sau de la distanță, acest sistem de conferințe online este util pentru o multitudine de situații, dincolo de predarea orelor.

Prin sistemul de Clasă Virtuală poți ține consultații sau meditații online sau poți pregăti elevii pentru olimpiadă. Poți avea ședințe cu părinții online sau sesiuni de discuții și informare cu părinții care nu pot să ajungă la ședința care se ține la școală.

O altă situație în care Clasa Virtuală este foarte utilă se referă la activitatea în diferite proiecte. Când lucrezi la un proiect cu profesori din alte școli, localități sau chiar țări, este destul de greu să te întâlnești frecvent și să discuți despre ce se întâmplă cu proiectul. Cu ajutorul Clasei Virtuale poți avea întâlniri oricât de frecvent dorești, poți arăta ce ai lucrat, poți cere părerea celorlalți și poți salva o grămadă de timp pentru că nu trebuie să aștepți să îți continui activitatea până la următoarea întâlnire față în față.

Pentru comunicarea sincronă Clasa Virtuală este instrumentul cel mai potrivit. Noi folosim acest instrument în cadrul Webinariilor eLSo despre eLearning pentru a împărtăși cu cei interesați ceea ce știm noi despre eLearning și pentru a descoperi împreună minunata lume a învățării online. Participă la webinariile noastre pentru a te convinge de utilitatea acestui instrument educațional.


485 cuvinte
0 replies

WIRIS - matematică online

 

wiris reteauaedu.ro

Evaluarea online reprezintă variata modernă, rapidă, eficientă si foarte puțin costisitoare in comparatie cu evaluarea traditională.
    Calitatea evaluărilor online la Matematică și Științe, diferă de la o platformă la alta și este determinată de varietatea tipurilor de itemi folosiți, de prezența  unui editor matematic pentru conceperea itemilor și introducerea rezultatelor, de repetabilitatea testelor propuse, de prezența unui sistem CAS ( Computer Algebra Sistem) pentru calcule matematice complexe și validarea răspunsurilor echivalente,  de posibilitatea folosirii itemilor deschiși cu mai multe variate de răspuns corect, etc, etc, ...   .
      Softul Wiris, integrat în Rețeua Edu România răspunde celor mai exigente cerințe și standarde de calitate din domeniul evaluării și invațarii la discipline din aria curriculară Matematică și Științe. Webinarul Wiris va prezenta utilitatea, facilitățile softului, și modul simplu în care se pot crea itemi complecși cu valențe formative sporite.

WIRISP.jpg

WIRIS este un ansamblu de instrumente utilizate în matematica şcolară.

 

 

Evaluarea online reprezintă variata modernă, rapidă, eficientă si foarte puțin costisitoare in comparatie cu evaluarea traditională.
    Calitatea evaluărilor online la Matematică și Științe, diferă de la o platformă la alta și este determinată de varietatea tipurilor de itemi folosiți, de prezența  unui editor matematic pentru conceperea itemilor și introducerea rezultatelor, de repetabilitatea testelor propuse, de prezența unui sistem CAS ( Computer Algebra Sistem) pentru calcule matematice complexe și validarea răspunsurilor echivalente,  de posibilitatea folosirii itemilor deschiși cu mai multe variate de răspuns corect, etc, etc, ...   .
      Softul Wiris, integrat în Rețeua Edu România răspunde celor mai exigente cerințe și standarde de calitate din domeniul evaluării și invațarii la discipline din aria curriculară Matematică și Științe. Webinarul Wiris va prezenta utilitatea, facilitățile softului, și modul simplu în care se pot crea itemi complecși cu valențe formative sporite.


278 cuvinte
0 replies


rețeauaEDU este locul în care orice școală și-ar dori să se regăsească. Este spațiul destinat învățării și nu numai.
Cu serviciile suplimentare, cum este IntelliBoard, crezi instrumentul online perfect.

Cât de importantă este pentru școală, profesor sau părinte informarea rapidă? Cât de important este să urmărești evoluția în timp a fiecărui elev?Există instrumente la îndemână pentru a vedea în permanență evoluția performanței fiecărui elev, a unei clase sau a întregii școli. IntelliBoard este un serviciu disponibil în rețeauaEDU, care prin intermediul analizelor și rapoartelor statistice pe care le oferă, permite urmărirea detaliată a procesului educațional de către conducerea școlii, profesori, părinți și elevi.

Cu doar 650 lei, opțiunea IntelliBoard, este serviciul suplimentar ce poate fi furnizat doar prin intermediul abonamentului de acces la rețeauaEDU.

În rețeauaEDU ai tot ceea ce ai nevoie de la un sistem digital complementar procesului educațional:
– platformă eLearning;
– catalog online;
– comunitate de practică;
– acces la concursuri naționale;
– Wiris;
– clasă virtuală;
– statistici și rapoarte complexe.

Află mai multe și spune-ne părerea ta. Te așteptăm în comunitatea școlilor performante din reteauaEDU.ro.
elena.dochie@elearningsoftware.ro

IntelliBoard este un nou serviciu pe care îl oferim prin rețeauaEDU și care vă pune la dispoziție analize statistice și rapoarte complexe. Simplu de folosit, dar deosebit de util pentru a obține rezultatele așteptate și performanță.

Analizele și rapoartele IntelliBoard sunt personalizate pentru mai multe tipuri de utilizatori: conducerea școlii, profesori, elevi și părinți. Fiecare dintre aceștia va avea un panou de control personalizat, cu rapoarte, notificări și informații detaliate. Pentru că știm că analizele de performanță sunt documente ce trebuie arhivate, fizic sau electronic, există posibilitatea de tipărire a rapoartelor sau de exportare în formate accesibile (csv, xls, pdf).

Profesorul poate să urmărească gradul de implicare al fiecărui cursant, progresul fiecărui cursant într-un curs, rapoarte detaliate despre teste și distribuția rezultatelor la teste și la fiecare întrebare din test. Cu ajutorul IntelliBoard profesorul poate să identifice elevii care riscă să nu ia note de trecere sau care nu sunt implicați în învățare.

Prin IntelliBoard, cursanții vor putea să vadă cursurile la care sunt înscriși și progresul în cadrul acestora – câte cursuri sunt finalizate, câte cursuri sunt în curs de desfășurare. Pentru a-i menține în permanență implicați în învățare, cursanții vor primi notificări privind activitățile pe care trebuie să le realizeze în curs. De asemenea, vor putea să urmărească gradul de completare al temelor și testelor pe care le au de parcurs, respectiv notele pe care le-au obținut, comparații între rezultatele la diferite cursuri.

 

 

Pe lângă informațiile și rapoartele personalizate pentru profesori și elevi, prin IntelliBoard se pot obține rapoarte legate de activitatea și performanța fiecărui profesor, activitatea la fiecare curs, cele mai active cursuri și cei mai activi profesori.

În rapoartele IntelliBoard informațiile sunt prezentate sub formă de grafice sau într-un format ușor de urmărit.

Toate rapoartele oferite prin IntelliBoard sunt utile atât pentru a urmări procesul educațional și performanța la nivel de elevi și profesori, cât și pentru dosarele de acreditări periodice pe care trebuie să le întocmească fiecare școală.

500 cuvinte
0 replies


Să discutăm, pe rând, care sunt avantajele pentru fiecare grup în parte:

Avantaje catalogului online pentru conducerea școlii. Conducerea școlii are nevoie în permanență de o imagine de ansamblu asupra rezultatelor și absențelor elevilor, atât pentru o mai bună gestionare a școlii, cât și pentru diferite rapoarte. Având catalogul online, statisticile necesare sunt ușor de obținut și sunt în permanență actualizate. Astfel, conducerea școlii are acces la statistici în timp real despre fiecare clasă în parte, numărul de absențe per clasă, în funcție de materia predată, și mediile elevilor calculate automat. De asemenea, se pot face comparații între diferite generații sau clase.
Alte avantaje pentru conducerea școlii se referă la ușurința de a obține o arhivă a evenimentelor și a anunțurilor din școală, respectiv eliminarea bibliorafturilor și economisirea de spațiu în ceea ce privește arhiva școlii.

Catalogul online este util și pentru secretariat. Se poate creea fișa matricolă pentru fiecare elev, automat, având datele și formatul folosit de școală. Se pot căuta rapid informații despre persoanele care aparțin unității școlare, de oriunde și oricând. Un astfel de sistem online este construit să înlocuiască o multitudine de formulare pe hârtie, care devin copleșitoare în timp. Suntem conștienți că în sistemul de învățământ românesc mai trebuie să treacă ceva timp înainte de a scăpa cu desăvârșire de hârtii, însă la fel de adevărat este și faptul că acestea vor dispărea doar după ce vom arăta în mod repetat că există o alternativă funcțională.

Avantaje catalogului online pentru profesori. Cu ajutorul catalogului online, activitatea profesorilor va fi mult mai transparentă, atât pentru conducerea școlii, cât și pentru părinți. Profesorul poate vedea o statistică a prezenței la orele predate și își poate face o analiză pentru a-și îmbunătăți modul de predare. Acesta poate anunța lucrări sau teze, având calendarul cu evaluări pentru fiecare clasă la dispoziție online. În plus, profesorul își poate consulta orarul de oriunde și oricând fără a-și încarca memoria.
După cum spuneam mai devreme, catalogul online are un rol important în comunicarea cu familia. Cu ajutorul catalogului online, profesorul poate intra rapid în contact cu părinții având acces la baza de date cu numărul de telefon și datele de contact ale acestora. De asemenea, părinții având acces la notele și absențele copiilor lor, se asigură o comunicare directă între școală și familie, care este uneori întreruptă de copii în modelul tradițional.
Dirigintelui i se va ușura munca, mediile fiind calculate automat chiar și pentru materiile care au teză, având, astfel, o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în clasa pe care o are în grijă.

Catalogul online are avantaje și pentru elevi. Astfel, elevii nu mai trebuie să ceară profesorilor să le spună care le sunt absențele și notele, pentru că le văd în catalogul online. Tot online vor avea în permanență la dispoziție planificarea testelor. Mediile vor fi permanent actualizate, elevii știind tot timpul care este situația la fiecare materie. De asemenea, nu mai este o tragedie dacă își uită carnetul acasă și nu mai pot arăta notele părinților. Părinții au acces la note și absențe online… Bine, poate elevii nu văd în acest lucru un avantaj, dar noi știm că este spre binele lor, pentru că finalitatea școlii este educația lor.

Catalogul online este foarte util pentru părinți. Prin intermendiul catalogului online părinții sunt ținuți la curent cu ce se întâmplă la școală. Părinții au posibilitatea de a vedea în timp real notele sau absențele copiilor lor. De asemenea, părinții vor fi notificați automat prin email de către diriginte sau profesor cu informații ce țin de buna organizare a clasei. Părinții pot vedea punctele pozitive sau negative ale copiilor lor, adăugate de către profesori la oră. Astfel, fără a fi nevoie să facă drumuri regulate la școală, părinții pot ști în parmanență ce se întâmplă cu copiii lor.
Catalogul online, deși la început poate părea redundant, pentru că este greu să scăpăm de hârtii, este un instrument util pentru toată lumea. Cu cât îl vom folosi mai intens, cu atât vom aprecia mai mult avantajele pe care ni le aduce.

Cât de importantă este pentru școală, profesor sau părinte informarea rapidă? Există instrumente la îndemână pentru a vedea evoluția performanței unei clase sau întregii școli, din timpul anului școlar?
Catalogul virtual prin CeNoteAm, disponibil în reteauaEDU.ro, oferă avantaje pentru toți: școală, profesor, părinte, elev. Cu doar 300 lei, opțiunea Catalog online, este serviciul suplimentar ce poate fi furnizat doar prin intermediul abonamentului de acces la reteauaEDU.ro.

Ai tot ceea ce ai nevoie de la un sistem digital complementar procesului educațional:
– platformă eLearning;
– catalog online;
– comunitate de practică;
– acces la concursuri naționale;
– Wiris;
– clasă virtuală;
– statistici și rapoarte complexe.

Află mai multe și spune-ne părerea ta. Te așteptăm în comunitatea școlilor performante din reteauaEDU.ro.

elena.dochie@elearningsoftware.ro

 

Prin rețeauaEDU.ro dorim să promovăm un învățământ online de calitate, comparabil cu învățământul de calitate pe plan internațional. În acest scop, urmărim să folosim cele mai bune instrumente și practici în domeniu. Un instrument pe care l-am inclus în rețeauaEDU.ro din acest an este catalogul online. Acesta are numeroase avantaje, atât pentru elevi și părinți, cât și pentru școală: conducerea școlii, secretariat, respectiv profesori. Dincolo de gestionarea notelor și a absențelor, catalogul online devine un mijloc de comunicare și coeziune între școală și familie, care pot conlucra mai eficient pentru binele elevilor.

Să discutăm, pe rând, care sunt avantajele pentru fiecare grup în parte:

Avantaje catalogului online pentru conducerea școlii. Conducerea școlii are nevoie în permanență de o imagine de ansamblu asupra rezultatelor și absențelor elevilor, atât pentru o mai bună gestionare a școlii, cât și pentru diferite rapoarte. Având catalogul online, statisticile necesare sunt ușor de obținut și sunt în permanență actualizate. Astfel, conducerea școlii are acces la statistici în timp real despre fiecare clasă în parte, numărul de absențe per clasă, în funcție de materia predată, și mediile elevilor calculate automat. De asemenea, se pot face comparații între diferite generații sau clase.
Alte avantaje pentru conducerea școlii se referă la ușurința de a obține o arhivă a evenimentelor și a anunțurilor din școală, respectiv eliminarea bibliorafturilor și economisirea de spațiu în ceea ce privește arhiva școlii.

Catalogul online este util și pentru secretariat. Se poate creea fișa matricolă pentru fiecare elev, automat, având datele și formatul folosit de școală. Se pot căuta rapid informații despre persoanele care aparțin unității școlare, de oriunde și oricând. Un astfel de sistem online este construit să înlocuiască o multitudine de formulare pe hârtie, care devin copleșitoare în timp. Suntem conștienți că în sistemul de învățământ românesc mai trebuie să treacă ceva timp înainte de a scăpa cu desăvârșire de hârtii, însă la fel de adevărat este și faptul că acestea vor dispărea doar după ce vom arăta în mod repetat că există o alternativă funcțională.

Avantaje catalogului online pentru profesori. Cu ajutorul catalogului online, activitatea profesorilor va fi mult mai transparentă, atât pentru conducerea școlii, cât și pentru părinți. Profesorul poate vedea o statistică a prezenței la orele predate și își poate face o analiză pentru a-și îmbunătăți modul de predare. Acesta poate anunța lucrări sau teze, având calendarul cu evaluări pentru fiecare clasă la dispoziție online. În plus, profesorul își poate consulta orarul de oriunde și oricând fără a-și încarca memoria.
După cum spuneam mai devreme, catalogul online are un rol important în comunicarea cu familia. Cu ajutorul catalogului online, profesorul poate intra rapid în contact cu părinții având acces la baza de date cu numărul de telefon și datele de contact ale acestora. De asemenea, părinții având acces la notele și absențele copiilor lor, se asigură o comunicare directă între școală și familie, care este uneori întreruptă de copii în modelul tradițional.
Dirigintelui i se va ușura munca, mediile fiind calculate automat chiar și pentru materiile care au teză, având, astfel, o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în clasa pe care o are în grijă.

Catalogul online are avantaje și pentru elevi. Astfel, elevii nu mai trebuie să ceară profesorilor să le spună care le sunt absențele și notele, pentru că le văd în catalogul online. Tot online vor avea în permanență la dispoziție planificarea testelor. Mediile vor fi permanent actualizate, elevii știind tot timpul care este situația la fiecare materie. De asemenea, nu mai este o tragedie dacă își uită carnetul acasă și nu mai pot arăta notele părinților. Părinții au acces la note și absențe online… Bine, poate elevii nu văd în acest lucru un avantaj, dar noi știm că este spre binele lor, pentru că finalitatea școlii este educația lor.

Catalogul online este foarte util pentru părinți. Prin intermendiul catalogului online părinții sunt ținuți la curent cu ce se întâmplă la școală. Părinții au posibilitatea de a vedea în timp real notele sau absențele copiilor lor. De asemenea, părinții vor fi notificați automat prin email de către diriginte sau profesor cu informații ce țin de buna organizare a clasei. Părinții pot vedea punctele pozitive sau negative ale copiilor lor, adăugate de către profesori la oră. Astfel, fără a fi nevoie să facă drumuri regulate la școală, părinții pot ști în parmanență ce se întâmplă cu copiii lor.
Catalogul online, deși la început poate părea redundant, pentru că este greu să scăpăm de hârtii, este un instrument util pentru toată lumea. Cu cât îl vom folosi mai intens, cu atât vom aprecia mai mult avantajele pe care ni le aduce.


1560 cuvinte
0 replies

Miercuri 11 octombrie de la orele 18:00 -

Rezervă-ți un loc: https://agora.reteauaedu.ro/open/TjnP8yxE1LAUsxW.html

IntelliBoard.net oferă servicii analitice și de raportare comunităților și instituțiilor de învățământ care utilizează Moodle ca sistem de management al învățării. Vă ajutăm să extrageți datele statistice colectate disponibile în Moodle și să le prezentați pe un singur tablou de bord sub formă de diagrame imprimabile, grafice și rapoarte multiple formatate.

Dorința noastră este să devenim cel mai bun tablou de bord de analiză personalizat pentru utilizatorii Moodle, chiar dacă folosesc pluginuri de la terți sau platforme educaționale proprii. Vrem să vă simțiți învățați împuterniciți cu scopul nostru de a construi analize pentru educație. Mantra din spatele tehnologiei IntelliBoard.net furnizează în mod continuu accesul la datele dvs. de pe piață de astăzi, cel mai bine disponibil și instantaneu accesibil, și totuși cel mai simplificat.


143 cuvinte
0 replies

04 octombrie de la orele 18:00

Rezervă-ți un loc: https://agora.reteauaedu.ro/open/yHFfqIkVINMJ37z.html


Catalog online – gestionarea notelor și absențelor
Accesibil de oriunde și oricând.
Statistică legată de fiecare clasă în parte, dar și o comparație între clase în ceea ce privește numărul de absențe, sub formă de grafic sau în alte moduri.
Acces rapid de oriunde și oricând, de pe orice dispozitiv (desktop, laptop, tabletă sau telefon), 24/7.
Aplicație de mobil pentru iOS și Android accesibilă pe App Store sau Magazin Play.

1. Avantaje Director
2. Avantaje Secretariat
3. Avantaje Cadre didactice
4. Avantaje Elevi
5. Avantaje părinți96 cuvinte
0 replies

Dragi cadre didactice și membrii ai echipei de management a școlii.

În câteva zile se vor umple iarăși clasele de elevi, tabla va avea încă o dată urme de cretă, băncile vor avea cei mai dragi musafiri, cărțile și caietele, pentru unii norocoși, iar cataloagele vor prinde viață.

Pentru anul acesta v-ați gândit la o schimbare?

Cum ar fi să așteptați elevii cu o platformă eLearning care să completeze tabloul obișnuit? Să oferiți printr-un sistem unic:

 • spațiu pentru cursuri online,
 • catalog online,
 • clasă virtuală,
 • rapoarte și statistici complexe,
 • acces la resurse online.

Școala - Profesorii - Elevii - Părinții toți pot fi conectați într-o rețeaua unică în România, de învățare online și de schimb de experiențe.

Costuri tip abonament anual/ școală:

 • Platforma eLearning a școlii (portal, instanță privată, instanță publică): 1.000 lei
 • Catalog online (gestiune note, absențe, orar, aplicație de mobil): 300 lei
 • Wiris (software de scriere formule matematice, evaluare și scriere de probleme): 650 lei
 • Clasa virtuală (sistem de videoconferință, whiteboard, audio, video): 650 lei
 • Intelliboard (statistici și rapoarte analitice): 600 lei

Ne găsiți și pe SEAP (cod CPV 48190000-6 - Pachete software educaționale, Asociația "Pro Arta, Dezvoltare și Cunoastere"):
- Abonament anual reteauaEDU.ro
- Abonament anual Catalog online în reteauaEDU.ro
- Abonament anual Wiris in reteauaEDU.ro
- Abonament anual Clasă virtuală în reteauaEDU.ro
- Abonament anual Intelliboard în reteauaEDU.ro

Vă rog distribuiți pentru a crește Rețeaua Educațională din România și a oferi o șansă tuturor școlilor să facă parte din reteauaEDU.ro, cea mai mare rețea școlară online.

246 cuvinte
0 replies