« Știri și anunțuri generale

Concursul “Ambasadorii utilizării eficiente a energiei”

Un nou concurs dedicat elevilor de gimnaziu!
Premii: tablete si materiale educative.

Concursul “Ambasadorii utilizării eficiente a energiei” incepe de astazi 15 ianuarie si dureaza pana pe 15 februarie 2018. El se adreseaza elevilor de gimnaziu din România, care trebuie sa formuleze o scrisoare de maxim 2 pagini in format tiparit sau maxim 3 pagini in format scris de mână (citeţ) în care să explice ce fel de măsuri au luat/vor lua acasă alături de părinții lor pentru a-și reduce consumul de energie electrică şi/sau termică. Scrisoarea trebuie să conţină minim 3 măsuri.

ADRESANTUL SCRISORII poate fi oricine, la alegerea elevului. De exemplu: propria persoană, părinți, bunici, alte rude, vecini, un profesor, directorul școlii, primarul localității, un parlamentar, un ministru, priministru, președintele țării, un europarlamentar etc.

Elevii care doresc să se înscrie în concurs trebuie să transmită lucrarea şi formularul de înscriere pe adresa de e-mail cursuri@terramileniultrei.ro până pe 15 februarie 2018.

Regulamentul si formularul de inscriere pot fi gasite la aceasta adresa: http://terramileniultrei.ro/portfol…/eco-eficient-2017-2018/

172 cuvinte
0 replies