« Știri și anunțuri generale

Cum înveți mai ușor cu ajutorul tehnicilor predate în Dacobots?

Ce este Dacobots?

Vă prezentăm azi o unealtă modernă de educație, o unealtă ce caută să readucă actul educațional în centrul universului fiecărui copil.

Obiectivul portalului dacobots.com este de a pregăti și de a educa noile generații într-un mod modern, ținând cont de evoluția tehnologică și mai ales de pasiunea celor mici pentru acest domeniu – tehnologia digitală. În acest sens, este necesar ca metodele utilizate în cadrul procesului de transmitere ainformațiilor să asigure o captare eficientă a atenției copiilor. Portalul Dacobots pune la dispozițiautilizatorilor o serie de jocuri educative menite să le îmbogățească celor mici cunoștințele și să le sporească abilitățile cognitive într-o manieră plăcută și distractivă. În lumea Dacobots, o lume a viitorului, tehnologia, educația si divertismentul se întrepătrund. Conținutul educațional prezintă informații din numeroase teme de actualitate, prezentate în conformitate cu ultimele descoperiri științifice.

Portalul Dacobots caută să atragă tinerii prin joc, dar să le ofere acestora un obiectiv educațional. 

Profesorii și elevii vor găsi peste 220 module educaționale grupate în 6 discipline importante: Matematică, Știință, Sănătate, Limbă, Istorie și Arte. 

Seria Puterea Creierului

În această serie, copiii vor învăţa cum funcţionează creierul uman, cum se formează amintirile și unde sunt ele înregistrate. De asemenea, seria conţine cinci procedee prin care liste sau seturi de informaţii pot fi memorate și apoi redate fidel, cu cea mai mare ușurinţă!

Exemple de module educaționale din această serie:

  1. Palatul Gândirii (Tehnica Loci)
  2. Cum funcționează memoria
  3. Inlănțuirea mnemonică
  4. Sistemul Cuier
  5. Tehnica Grupurilor
  6. Celulele gliale (și rolul lor în reținerea informațiilor)


249 cuvinte
0 replies