« Știri și anunțuri generale

Moodle Mobile integrat în rețeauaEDU

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Vrei să folosești rețeauaEDU pentru cursurile tale, dar ți-e teamă că nu vei avea acces în laboratorul de informatică de fiecare dată? Moodle Mobile integrat în rețeauaEDU este soluția cea mai bună. În ziua de azi majoritatea elevilor au un telefon inteligent sau o tabletă, iar Moodle Mobile integrat în rețeauaEDU este un serviciu gratuit care îți permite să îți desfășori orele ca și cum ai fi în laboratorul de informatică.

În rețeauaEDU ai tot ceea ce ai nevoie de la un sistem digital complementar procesului educațional:
– platformă eLearning;
– catalog online;
– comunitate de practică;
– acces la concursuri naționale;
– Wiris;
– clasă virtuală;
– statistici și rapoarte complexe.

Află mai multe și spune-ne părerea ta. Te așteptăm în comunitatea școlilor performante din reteauaEDU.ro.
elena.dochie@elearningsoftware.ro

 

 https://www.youtube.com/watch?v=n1AQnt3vxlU&index=3&list=PLBt0sMIksqVQEITE1olQSQicgXkqkGmLY

 

 

Pune dispozitivele mobile să lucreze pentru tine. Profesorii consideră că elevii petrec prea mult timp pe telefonul mobil și nu sunt atenți la ore? Dar dacă ai folosi această preferință a elevilor pentru a-i atrage să învețe? Cu Moodle Mobile integrat în rețeauaEDU poți să îți desfășori orele adăugând interactivitate, instrumente de învățare și testare.

Versiunea Moodle Mobile integrată în rețeauaEDU îți permite să accesezi toate resursele și activitățile pe care le poți accesa cu ajutorul computerului personal. Odată resursele și activitățile încărcate în platformă, ele pot fi accesate de pe orice dispozitiv. Vrei să afli răspunsul la o întrebare și vrei să știi răspunsurile tuturor elevilor? Nu trebuie decât să incluzi o activitate de tip Alegere (Choice) pe care elevii să o acceseze în timpul orei. Poți insera teste pentru o evaluare rapidă la sfârșitul orei, sau teste mai elaborate pentru evaluări periodice. De asemenea, poți include forumuri de discuții pentru a continua dezbaterile privind tema studiată și după încheierea orei.

O caracteristică foarte utilă a acestui serviciu se referă la notificări. Având instalată aplicația Moodle Mobile pe telefon, elevii vor fi notificați când profesorul adaugă ceva nou în curs, când există noi postări pe forumurile de discuții sau când se apropie termenul de predare a unei teme. Și pentru ca limita de date pe care elevii o au la abonamentul de telefon să nu fie o problemă, resursele odată accesate sunt salvate și pot fi consultate offline, până la următoarea logare în sistem.

Cu Moodle Mobile integrat în rețeauaEDU poți avea școala în buzunarul tău de pe tabletă sau mobil.

421 cuvinte
0 replies