« Știri și anunțuri generale

IntelliBoard – serviciul care te ajută să urmărești și să îți îmbunătățești performanța școlară


rețeauaEDU este locul în care orice școală și-ar dori să se regăsească. Este spațiul destinat învățării și nu numai.
Cu serviciile suplimentare, cum este IntelliBoard, crezi instrumentul online perfect.

Cât de importantă este pentru școală, profesor sau părinte informarea rapidă? Cât de important este să urmărești evoluția în timp a fiecărui elev?Există instrumente la îndemână pentru a vedea în permanență evoluția performanței fiecărui elev, a unei clase sau a întregii școli. IntelliBoard este un serviciu disponibil în rețeauaEDU, care prin intermediul analizelor și rapoartelor statistice pe care le oferă, permite urmărirea detaliată a procesului educațional de către conducerea școlii, profesori, părinți și elevi.

Cu doar 650 lei, opțiunea IntelliBoard, este serviciul suplimentar ce poate fi furnizat doar prin intermediul abonamentului de acces la rețeauaEDU.

În rețeauaEDU ai tot ceea ce ai nevoie de la un sistem digital complementar procesului educațional:
– platformă eLearning;
– catalog online;
– comunitate de practică;
– acces la concursuri naționale;
– Wiris;
– clasă virtuală;
– statistici și rapoarte complexe.

Află mai multe și spune-ne părerea ta. Te așteptăm în comunitatea școlilor performante din reteauaEDU.ro.
elena.dochie@elearningsoftware.ro

IntelliBoard este un nou serviciu pe care îl oferim prin rețeauaEDU și care vă pune la dispoziție analize statistice și rapoarte complexe. Simplu de folosit, dar deosebit de util pentru a obține rezultatele așteptate și performanță.

Analizele și rapoartele IntelliBoard sunt personalizate pentru mai multe tipuri de utilizatori: conducerea școlii, profesori, elevi și părinți. Fiecare dintre aceștia va avea un panou de control personalizat, cu rapoarte, notificări și informații detaliate. Pentru că știm că analizele de performanță sunt documente ce trebuie arhivate, fizic sau electronic, există posibilitatea de tipărire a rapoartelor sau de exportare în formate accesibile (csv, xls, pdf).

Profesorul poate să urmărească gradul de implicare al fiecărui cursant, progresul fiecărui cursant într-un curs, rapoarte detaliate despre teste și distribuția rezultatelor la teste și la fiecare întrebare din test. Cu ajutorul IntelliBoard profesorul poate să identifice elevii care riscă să nu ia note de trecere sau care nu sunt implicați în învățare.

Prin IntelliBoard, cursanții vor putea să vadă cursurile la care sunt înscriși și progresul în cadrul acestora – câte cursuri sunt finalizate, câte cursuri sunt în curs de desfășurare. Pentru a-i menține în permanență implicați în învățare, cursanții vor primi notificări privind activitățile pe care trebuie să le realizeze în curs. De asemenea, vor putea să urmărească gradul de completare al temelor și testelor pe care le au de parcurs, respectiv notele pe care le-au obținut, comparații între rezultatele la diferite cursuri.

 

 

Pe lângă informațiile și rapoartele personalizate pentru profesori și elevi, prin IntelliBoard se pot obține rapoarte legate de activitatea și performanța fiecărui profesor, activitatea la fiecare curs, cele mai active cursuri și cei mai activi profesori.

În rapoartele IntelliBoard informațiile sunt prezentate sub formă de grafice sau într-un format ușor de urmărit.

Toate rapoartele oferite prin IntelliBoard sunt utile atât pentru a urmări procesul educațional și performanța la nivel de elevi și profesori, cât și pentru dosarele de acreditări periodice pe care trebuie să le întocmească fiecare școală.

500 cuvinte
0 replies