Furnizori

Lista furnizorilor de servicii din RețeauaEDU.ro
 • 1. eLearning & Software SRL

  moodle partner


  eLearning & Software SRL este singurul Partener Moodle autorizat pentru România.
  https://www.elearningsoftware.ro

  Lista serviciilor:

  Consultanta

  Fie că este vorba de nevoi tehnice, fie că vreți să dezvoltați conținutul unui curs, e foarte probabil ca noi să fi trecut cu succes o astfel de provocare și să putem să vă ajutăm.

  Găzduire

  Tehnologia care face ca Moodle să lucreze la parametrii maximi este important să se regasească pe serverele unde va fi găzduită platforma (hosting).

  Instalare

  Instalarea platformei Moodle necesită anumite pregătiri preliminare, atât hardware cât și software.

  Administrare

  Administrarea platformei Moodle necesită înțelegerea, în ansamblu, a funcționalităților și a dependințelor platformei, precum și cunoașterea strategiei de training a organizației în care este folosită.

  Dezvoltare Moodle

  Moodle este un produs deschis și poate fi dezvoltat și personalizat după cum se dorește. Dacă funcționalitățile actuale din Moodle nu sunt în totalitate ceea ce vă doriți, noi putem să extindem sau să dezvoltăm alte funcționalități.

  Integrare Moodle

  Integrarea Moodle cu alte aplicații se poate face prin diferite modalități în funcție de context și de tehnologie.

  Suport

  Oferim servicii de suport Moodle celor care nu știu sau nu au o persoană dedicată să soluționeze aspectele de zi cu zi ale utilizării platformei Moodle.

  Formare

  Pentru cei care sunt interesați să învețe să folosească Moodle, organizăm cursuri acreditate de către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru dezvoltator de e-learning (40 ore) și administrator de platformă Moodle (80 ore).

  Dezvoltare de conținut

  Echipa noastră de dezvoltare de conținut se ocupă de transformarea conținutului cursurilor tradiționale, față în față, într-un format adecvat pentru învățarea on line.


 • 2. Ce Note Am - Catalog online

  Catalog online – gestionarea notelor și absențelor;

  Orar online – mult mai rapid, accesibil de oriunde și oricând;
  Statistică legată de fiecare clasă în parte, dar și o comparație între clase în ceea ce privește numărul de absențe, sub formă de grafic sau în alte moduri;
  Acces rapid de oriunde și oricând la platforma CeNoteAm.eu (de la școală, de acasă sau de oriunde v-ați afla), de pe orice dispozitiv (desktop, laptop, tabletă sau telefon), 24/7;
  Aplicație de mobil pentru iOS și Android accesibilă prin CENOTEAM.EU de pe App Store sau Magazin Play.

  1. Avantaje Director

  • Statistici în timp real despre fiecare clasă în parte;
  • Numărul de absențe per clasă în funcție de materia predată;
  • Ușurință în a obține o arhivă a evenimentelor și a anunțurilor cu privire la școala dumneavoastră;
  • Mediile elevilor calculate automat;
  • Eliminarea bibliorafturilor și economisirea de spațiu în ceea ce privește arhiva școlii;
  • Se pot face comparații între generații cu ajutorul graficelor automate.

  2. Avantaje Secretariat

  • Se poate creea fișa matricolă pentru fiecare elev, automat, având datele și formatul folosit de școala dumneavoastră;
  • Căutare rapidă de oriunde și oricând a datelor despre persoanele care aparțin unității școlare;
  • Înlocuirea mai multor documente sau hârtii cu un asemenea sistem online.

  3. Avantaje Cadre didactice

  • Profesorii vor fi mai transparenți față de conducere și părinți în ceea ce privește activitatea lor;
  • Profesorul își poate vedea orarul la clasele la care predă chiar și de acasă;
  • Profesorul poate intra rapid în contact cu părintele având acces la baza de date cu numărul de telefon al părinților;
  • Profesorul poate vedea o statistică a prezenței la orele predate și își poate face o analiză pentru a-și îmbunătăți modul de predare;
  • Poate anunța lucrări sau teze având calendarul cu evaluări pentru fiecare clasă;
  • Dirigintelui i se va ușura munca, mediile fiind calculate automat chiar și pentru materiile care au teză.

  4. Avantaje Elevi

  • Elevul nu mai trebuie să ceară profesorilor să le citească absențele și notele;
  • Nu mai e nevoie să întrebe despre următoarele teste; va avea întotdeauna planificarea la dispoziție;
  • Nu mai e nevoie să-și calculeze media doar odată, la sfârșit de semestru, ci pot tot timpul să fie la curent cu situația lor școlară.

  5. Avantaje părinți

  • Parintii au posibilitatea de a vedea in timp real notele sau absentele copiilor lor.
  • Părinții vor fi notificati automat prin email de catre diriginte/invatator cu informatii ce tin de buna organizare a clasei.
  • Părinții pot vedea punctele pozitive sau negative a copiilor lor, puncte adaugate de catre profesori la ora.

 • 3. WIRIS - math&more

  WIRISWIRIS este un ansamblu de instrumente / componente utilizate în matematica şcolară, cu o bună utilizare în platformele de e-learning. Se poate spune că WIRIS oferă o soluţie globală pentru o bună educaţie matematică. A fost creat de o companie de software matematic din Barcelona, Spania.

  Site-ul http://www.wiris.com/ permite familiarizarea cu WIRIS, cu componentele sale, cu mediile în care poate fi instalat, permite accesarea unor exemple printr-o amplă colecţie, dar şi a unei documentaţii on-line de utilizare şi instalare a plugin-urilor.

 • 4. Intelliboard - Rapoarte și statistici, progres și analiză

  INtelliboardRapoarte și statistici, progres și analiză
  în procesul educațional

  IntelliBoard.net oferă servicii analitice și de raportare comunităților și instituțiilor de învățământ care utilizează Moodle ca sistem de management al învățării. Vă ajutăm să extrageți datele statistice colectate disponibile în Moodle și să le prezentați pe un singur tablou de bord sub formă de diagrame imprimabile, grafice și rapoarte multiple formatate.

  Dorința noastră este să devenim cel mai bun tablou de bord de analiză personalizat pentru utilizatorii Moodle, chiar dacă folosesc pluginuri de la terți sau platforme educaționale proprii. Vrem să vă simțiți învățați împuterniciți cu scopul nostru de a construi analize pentru educație. Mantra din spatele tehnologiei IntelliBoard.net furnizează în mod continuu accesul la datele dvs. de pe piață de astăzi, cel mai bine disponibil și instantaneu accesibil, și totuși cel mai simplificat.
 • 5. Dacobots - Învață Digital!

  Acces la peste 220 de module educationale interactive! 

  Obiectivul este de a pregăti și de a educa noile generații într-un mod modern, ținând cont de evoluția tehnologică și mai ales de pasiunea celor mici pentru acest domeniu – tehnologia digitală. În acest sens, este necesar ca metodele utilizate în cadrul procesului de transmitere a informațiilor să asigure o captare eficientă a atenției copiilor. Dacobots pune la dispoziția utilizatorilor o serie de jocuri educative menite să le îmbogățească celor mici cunoștințele și să le sporească abilitățile cognitive într-o manieră plăcută și distractivă. În lumea Dacobots, o lume a viitorului, tehnologia, educația si divertismentul se întrepătrund. Conținutul educațional prezintă informații din numeroase teme de actualitate, prezentate în conformitate cu ultimele descoperiri științifice.

  Vârsta  – Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. Aceștia vor fi îndrumați de cinci roboți care vor îndeplini rolul de profesori virtuali: Zalmox, Derzelis, G4, H.E.N.A și Lau.

  Materii – Cele 6 materii utilizate în cadrul portalului Dacobots în această etapă inițială sunt: Sănătate, Matematică, Știință, Limbă, Istorie și Artă.https://dacobots.com/index_ro.html

  Teme abordate – Portalul conține teme importante ca Alimentație sănătoasă, Antrenamentul Creierului, Obiceiuri nocive, Părți de vorbire, Civilizații ale Antichității, Genele și ADN-ul, Aritmetica. Alte serii vor fi dezvoltate pe măsura extinderii produsului."

  Vizitați https://dacobots.com/index_ro.html

 • 6. Sistemantiplagiat.ro

  Scopul nostru este de a combate încălcarea drepturilor de autor şi utilizarea neautorizată a proprietăţii intelectuale a altcuiva.

  Creăm un sistem la nivel naţional cu scopul de a proteja împotriva plagiatului operele cercetătorilor şi studenţilor. Cooperăm cu universităţi, instituţii guvernamentale şi edituri.

  De asemenea, sprijinim şi persoanele fizice în încercarea lor de a preveni plagiatul proprietătii intelectuale.