Încărcare
Click if page fails to load
 • Modul în care ne aducem contribuția, cu responsabilitate față de grupurile cele mai dezavantajate:

  Dacă ești medic, profesor, te afli în carantină sau ți-ai pierdut locul de muncă, te poți înscrie pentru a primi consiliere psihologică de grup online în formularul de mai jos.

  - Dacă ai nevoie de o doză de pozitivism, intră pe blogul nostru și servește-te din binele nostru.

  • La distanță, dar împreună în mediul online, prin grupuri de sprijin și prin resurse personalizate pentru a păstra atitudinea pozitivă față de viață.

   ”Misiune pentru sănătate mentală – grup de sprijin pentru persoanele vulnerabile în perioada de carantină” este proiectul implementat de Asociația Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere, finanțat prin programul Start ONG lansat de Kaufland România și implementat de Act for Tomorrow.

   Scopul proiectului Misiune pentru sănătate mentală este de a oferi sprijin emoțional miilor de persoane aflate în condiții de stres, generat de profesie sau la nivel personal în această perioadă care ridică multiple provocări tuturor.


   În următoarele 3 luni se vor derula activități punctuale pentru a convinge că atitudinea pozitivă este cea care va contribui la depășirea situațiilor de criză:

   - Consilierea psihologică a 40 de persoane din categorii sociale aflate în risc în perioada pandemiei. Vor fi organizate patru grupuri de sprijin coordonate de doamna psiholog Raluca Mihai. Beneficiarii vor fi selectați, având prioritate cei care locuiesc în România, în zone rurale sau comunități mici unde accesul la un specialist psiholog este dificil.

   - Informarea a 2.000 de persoane privind soluțiile pentru asigurarea sănătății mentale, prin intermediul postărilor Vitamina de pozitivism de pe blogul Asociației și social media.


   Beneficiarii proiectului sunt persoane care au nevoie de consiliere, cu accent pe următoarele grupuri: cadre medicale, cadre didactice, persoane aflate în izolare sau carantină, persoane concediate ca urmare a pandemiei, șomeri tehnici, în această ordine. Proiectul se va implementa exclusiv în mediul online.


   https://asociatiapro.ro/vitamina
    este locul în care vom posta Vitamina de Pozitivism, dar și noutăți cu impact asupra sănătății mentale. Vom păstra legătura cu miile de români în dificultate prin intermediul grupului de facebook destinat proiectului Misiune pentru sănătate mentală, dar și pe pagina noastră https://www.facebook.com/reteauaEDU.ro.


   Start ONG este un program de finanțare lansat de către Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.


   Asociația Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere este o organizație non-guvernamentală înființată în 2009, care implementează programe digitale și de sprijinire a comunităților din România și Republica Moldova. Din 2010 administrează ReteauaEDU.ro, cea mai mare rețea de platforme școlare eLearning, și creează programe de formare digitală adresate cadrelor didactice. Oferim în mod gratuit comunității educaționale cursuri, webinarii, concursuri, resurse și sprijin pas cu pas.

   #StartOng #implicareafacediferenta #kauflandromania #actfortomorrow

    Date de contact:

   Nume: Lucia Panea

   Funcție: Manager proiect

   Email: contact@asociatiapro.ro

   Telefon: 0722.352.044

   Website: www.asociatiapro.ro

   Facebook: https://www.facebook.com/reteauaEDU.ro/

 • Formular de înscriere

 • Vitamina de pozitivism

 • Evenimente